Начало » Почивки в Турция с автобус » Промоции - лято 2012 в Кушадасъ с автобус - Почивки в Турция с автобус

Почивки в Турция с автобус

« »
Майски празници 2015г. в Турция, Кушадасъ - 5 нощувки

Маршрут: София-Кушадасъ-София
9 Дни / 7 Нощувки

Цена от: 342 лв.

1`ви ден - 30.04.2015
Тръгване в 16.00ч. от София -стадион "Васил Левски", 18.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”, Стара Загора. Тръгване от Варна, Бургас, Велико Търново и Габрово.
Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта преминаване на Дарданелите- проход с голямо историческо значение.

2`ри ден - 01.05.2015
Преди обед пристигане в Кушадасъ. Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

3`ти ден - 02.05.2015
Закуска. Екскурзия до Ефес- най-големия запазен античен град от древността, къщата на Дева Мария, храмът на Артемида - едно от седемте чудеса на света, посещение на кожена фабрика /екскурзията е по-желание срещу допълнително заплащане/. Свободно време. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

4`ти ден - 03.05.2015
Закуска. Екскурзия до природния феномен Памуккале и древния град Хеарополис. /срещу допълнително заплащане/. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

5`ти ден - 04.05.2015
Закуска. По-желиние посещение на Аквапарк, разходка с яхта или свободно време и плаж. Нощувка.

6`ти ден - 05.05.2015
Закуска. По-желиние посещение на Аквапарк, разходка с яхта или свободно време и плаж. Нощувка.

7`ми ден - 06.05.2015
Закуска. Свободно време. Отпътуване за България, по-желание на цялата група разглеждане на гр. Измир. Рано сутринта на другия ден пристигане в София.


ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК В ЛЕВА И ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт София-Кущадасъ -София с луксозен автобус;
 • 5 нощувки в Кушадасъ на съответната база;/ НВ-закуска и вечеря; ALL – всичко включено/;
 • Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров;
 • Медицинска застраховка Асистънс / за лица над 65г. доплащане /;
 • Всички фериботни и магистрални такси;
 • Представите по-време на пътуването и престоя

ЗАБЕЛЕЖКИ:
 • Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
 • Всички деца имат седалка в автобуса.
 • Трети възрастен се настанява в стандартна двойна стая на допълнително легло.
 • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията от София, Пловдив, Хасково не се изисква!
 • За тръгване от Велико Търново, Габрово, Казанлък има доплащане на трансфер до основния автобус от 20 лв. при група от минимум 15 туриста!
 • Тръгване от Варна, Бургас - доплащане по 20 лв. на турист.

 • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията от Варна и Бургас 35 туриста!

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден деведесет дни след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ИЗМИР
На брега на Егейско море се е разположил този удивително красив и многонаселен град. Измир има удобно географско положение - до подножието на хълма, където се извисява историческата крепост Кадификале, построена по времето на Александър Македонски, привличаща туристи от всички краища на света, покрай пристанището, огряно от слънцето, обкръжен от високи планини. Историческото име на Измир е Смирна. Археологическите изследвания позволили да се предположи, че първите заселници на града са се установили тук през третото хилядолетие преди новата ера. Според учените, първоначалното ядро на града се отнася към същата епоха, като равнищата на урбанизация на Троя. Убедете се, че тук има какво да се види!

ЕФЕС
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.
 • ЦЕНА : 35-38 euro на възрастен. Деца на 50%.

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.
 • ЦЕНА : 35-38 euro на възрастен. Деца на 50%.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Кушадасъ- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката...

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.
 • ЦЕНА : 15 -18 euro на възрастен. Деца на 50%.

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

ТА има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора” полица № 13160143070000003 в ЗАД „Алианц България”, бул.„Княз Дондуков” 1504 София, №59


Кушадасъ, Турция
На 75 км. от летището в гр. Измир, 6 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето със собствен пясъчен плаж.
365 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 80 км от летището на г. Измир, на 6 км от центъра на г. Кушадасъ, на брега на морето.
350 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр.Измир, на 800 м от Кушадасъ, на 1200 м от собствения си плаж; на 15 км се намира античния град Ефес.
320 лв.
Кушадасъ, Турция
На 75 км. от летището в гр. Измир, 6 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето.
375 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 70 км от летището в гр. Измир, на 120 км от летището в гр. Бодрум, на 9 км от Кушадасъ, на 9 км от селището Селчук, на брега на морето.
540 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 55 км от летище Измир, на 8 км от центъра на Кушадасъ, на 7 км от град Селчук, на брега на морето. Древният град Ефес е на 4 км.
435 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът се намира на 6 километра от Кушадасъ - Соке, на 600 метра от най-красивия плаж "Лонг бийч".
299 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 65 км от летището на гр. Измир, на 6 км от центъра на гр. Кушадасъ, на брега на морето. Намира се на 18 км от античния град Ефес.
415 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 65 км от летището на град Измир, на 5 км от центъра на град Кушадасъ, на 14 км от древния град Ефес, на брега на морето.
423 лв.
Кушадасъ, Турция
На 75 км. от летището в гр. Измир, в центъра на Кушадасъ, на 20 м. от брега на морето, пристанището и градския плаж
299 лв.
Кушадасъ, Турция
на 70 км. от летището в гр. Измир, на 3 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето
399 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 75 км от летището на гр. Измир, на 5 км от центъра на Кушадасъ, на 18 км от античния град Ефес, на брега на морето.
399 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът е разположен на 45 км от летището на гр. Измир, на 60 км от центъра на Измир, на 35 км от центъра на Кушадасъ, намира се в селището Оздере, на брега на морето.
389 лв.
Кушадасъ, Турция
Хотелът се намира на 80 км. от летището в Измир и на 14 км. от центъра на Кушадасъ, на брега на морето. Откриване май 2013 г.
399 лв.
Кушадасъ, Турция
На 80 км. от летището в гр. Измир, 7 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето със собствен пясъчен плаж на Лонг бийч. Реновиран през 2012 година
370 лв.
Кушадасъ, Турция
На 75 км. от летището в гр. Измир, 6 км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето със собствен пясъчен плаж.
395 лв.
 
ЗАПИТВАНЕ ПРИНТИРАЙ Сподели във Facebook

И още полезни връзки:
И още много оферти от Географски свят